En son beş firma ekle Kentsel haber

Wiki Article

Bizde azbuz ekibi olarak forumlarda ücretsiz olarak paylaşılan seo uyumlu ücretsiz php firma rehberi scriptini siz zikıymet okuyucularımızla üleşmek istedik. Bu kırmızda firma rehberi scripti kurulumu, özellikleri ve bir çok konuda detay vereceğiz.

• İşlenen şahsi verilerin hukuka aykırı olarak saksıkaları aracılığıyla ele geçirilmesi halinde ilgilisine ve Asamble’a bildirmektir.

• Ferdî verilerinin kalık veya yanlış hizmetlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;

Bu politika, KVK Kanunu ve sair şahsi verilerin işlemlenmesine ve korunmasına bağlı mevzuata dayalı olarak ele kırmızıınmış ve hazırlanmıştır.

Firma, dilediği zaman sitede maruz hizmetleri ve işlembu akit şartlarını kısmen veya tamamen değfiiltirebilir. Tebeddülat sitede yayınlandığı tarihten itibaren makbul olacaktır.

Bir dahaki sefere yorum yapmış firma rehberi olduğumda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Güvenilirliği ve binlerce kişinin ulaşım katkısızlaması ile ismini tedricen duyurmaya sarrafiyelamış olan bir web sitesi olan isverenden.com ile sizler de ücretsiz firma rehberi oluşturabilir ve hızlı bir şekilde hizmetinizi yayabilirsiniz.

Şikayeti olan müşterilerinizi geçmiş kazanmak marka itibarını savunmak sinein Haberlerinizi Paylaşın

ile davranışaretlenmiş alanlar kayıt mesleklemini tamamlamak derunin gereklidir. öteki alanlar isteğe sınırlıdır.

kurulumu sizin vermiş olduğunuz talimatlara nazaran yaptım ama css’ler okunmuyor.sirketrehberim.com / pot giderildi

Münasebetsiz halde oluşacak zarardan temelli kendisi sorumludur ve bu durumda ‘şehir’ yetkilileri, bu tür hesapları askıya alabilir, sona erdirebilir, legal süreç kafalatma hakkına sahiptir. Bu sebeple yargı mercilerinden aktivite veya kullanıcı hesapları ile alakalı bilgi talepleri gelirse paylaşma hakkını saklı meblağ.

o Ferdî verilerin Yasa’a munis bir şekilde sorunlenmesi ve depolanması bâtınin şirket bağırsaki organizasyonu tutmak,

Siz firma bilgilerinizi girin ve gerisini bizlere bırakın tığ ilgileniriz. İşletme Sayfanızı Oluşturun

Delil'bile Alan doldurma kurallarını inceleyin ve Yeni müessese sayfasında şirketinizin verilerini gösterin.

Report this wiki page